• Verzendkosten
  • Betalingsmogelijkheden
Home Accessoires Ledstrip Aluminium Profielen

Ledstrip Aluminium Profielen

Aluminium profielen

Onze aluminium profielen voor diverse typen LED verlichting hebben twee functies. Enerzijds verzorgen de profielen van aluminium een prachtige afwerking met een mooie, nette en subtiele uitstraling. Daarnaast hebben de LED profielen een gunstig effect op de levensduur van uw LED strips.

Led strips kunnen worden aangebracht op diverse soorten oppervlakten. Hoe beter het oppervlakte isoleert, hoe minder goed de LED strips hun warmte kwijt kunnen.  En hoe beter de LED strips hun warmte kwijt kunnen, hoe langer ze meegaan. Aluminium profielen voor het afwerken van LED strips hebben het bijkomende voordeel dat ze zorgen voor een betere geleiding van de warmte die de LED strips afgeven. Hierdoor raken de LED strips hun warmte sneller kwijt wat dus de levensduur van LED strips aanzienlijk kan verhogen.

Diverse mogelijkheden

Naast dit praktische voordeel zorgen de profielen van aluminium voor een prachtige afwerking. Dit geeft een extra luxe uitstraling aan uw verlichting! De profielen zijn per meter of per twee meter verkrijgbaar en zijn voorzien van een matte cover, of een transparante cover. Deze covers zorgen voor een egale verspreiding van het licht. U ziet dus niet langer de afzonderlijke LED lampjes: dit verzorgt een extra elegant lichteffect.

De profielen van aluminium kunt u naast elkaar monteren waardoor u goed kunt variëren met verschillende manieren van het aanbrengen van LED verlichting. Bijgeleverd worden bevestigingsbeugels, hoekjes en eindkapjes zodat u de profielen direct kunnen bevestigen en tot in de puntjes kunt afwerken.

 U heeft de keuze uit 7mm en 15 mm aluminium LED profielen en de keuze uit inbouw profielen en opbouw profielen. Ook heeft u de mogelijkheid een hoek van 90 graden te realiseren: hiervoor gebruikt u een corner-profiel. Met deze profielen geeft u uw LED verlichting absoluut een professionele en elegante uitstraling.

De verzendkosten van 2,5 meter profielen bedragen 19,95 voor Nederland. Bestellingen boven de 99,95 rekenen we geen verzendkosten.Weergave:
 


Bezig met laden...

veilig betalen

© 2012 - 2020 - Ledstripcenter.nl is onderdeel van Ledstores.nl

Wilt u onze led verlichting laten installeren?

Geen enkel probleem, wij werken met honderden erkende en betrouwbare installateurs ? U kunt hierboven zoeken naar de dichtsbijzijnde installateur bij u in de buurt.

Sluiten

Besparingscalculator
 
Informatie
Aantal te vervangen spots
Wattage huidige spots
Wattage Led spots
Branduren per dag
Branduren per jaar
Prijs per kWh
Verbruik / Kosten
Huidige verlichting:
 
kWh
 
Ledverlichting:
 
kWh
 
 
U Bespaart p/jaar:
 
kWh
 
 
Gemiddelde levensduur non-stop gebruik
  Uren Dagen Jaren
Gloeilamp
1000
42
0,12
Halogeenlamp
2000
83
0,23
TL-buis
10000
208
0,57
Spaarlamp
12000
500
1,37
LED-lamp
50000
2083
5,71
 
               
1 Lamp per jaar Verbruik     Stroomkosten
Verbruik 1 gloeilamp
 
kWh
 30 dagen zichttermijn30 dagen zichttermijn
Verbruik 1 LED-lamp
 
kWh
 

 

Sluiten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.