• Verzendkosten
  • Betalingsmogelijkheden
Home Warm wit Warm Wit voor binnen gebruik (IP20)

Warm Wit voor binnen gebruik (IP20)

LED strips warm wit

LED strips bestaan in verschillende kleuren. Een ervan is warm wit. Dit is wit licht met een warme gloed. Deze LED strips geven dus geen koud, hard wit licht maar verzorgen een sfeervolle, zachte verlichting. Warm wit LED strips zijn geschikt voor vrijwel alle typen toepassing van verlichting. In de woonkamer, weggeborgen in de boekenkast, in de caravan, op de boot, in de badkamer of op kantoor. De strips kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, als hoofd- of sfeerverlichting.

Het type licht dat deze LED strips geven is prettig aan de ogen en hebben een hoge lichtopbrengst zonder dat het licht fel of onprettig is. Verlichting met warm wit LED strips leent zich uitstekend voor het uitlichten van uw bijzondere objecten in vitrinekasten of mooie  meubelen. Zo tovert u iedere kamer om  tot een gezellige, sfeervolle ruimte.

Warm wit past overal

LED strips met warm wit licht kan worden geleverd in strips van verschillende lengtes. De LED strips van warm wit licht zijn voorzien van connectoren aan beide eindes waardoor u heel gemakkelijk meerdere strips aan elkaar kunt verbinden om zo exact de lengte te creëren die u nodig heeft.

Om de levensduur van de LED strips met warm wit licht te verlengen kunt u aluminium profielen gebruiken. Deze profielen zorgen ervoor dat de LED strips hun warmte beter kwijt kunnen. Bovendien zorgen deze profielen voor een prachtige afwerking. Uiteraard kunt u de warm wit LED strips ook direct monteren op bijvoorbeeld hout of kunststof.

De levensduur van de warm wit LED verlichting is ook zonder profiel opvallend hoog. Tel hierbij op dat de LED strips zeer energiezuinig zijn en u begrijpt waarom het gebruik van warm wit LED strips niet alleen duurzaam is maar ook nog eens aangenaam voor de portemonnee. 

Klik hier om het verschil te zien tussen warm wit en helder wit.Weergave:
 

veilig betalen

© 2012 - 2020 - Ledstripcenter.nl is onderdeel van Ledstores.nl

Wilt u onze led verlichting laten installeren?

Geen enkel probleem, wij werken met honderden erkende en betrouwbare installateurs ? U kunt hierboven zoeken naar de dichtsbijzijnde installateur bij u in de buurt.

Sluiten

Besparingscalculator
 
Informatie
Aantal te vervangen spots
Wattage huidige spots
Wattage Led spots
Branduren per dag
Branduren per jaar
Prijs per kWh
Verbruik / Kosten
Huidige verlichting:
 
kWh
 
Ledverlichting:
 
kWh
 
 
U Bespaart p/jaar:
 
kWh
 
 
Gemiddelde levensduur non-stop gebruik
  Uren Dagen Jaren
Gloeilamp
1000
42
0,12
Halogeenlamp
2000
83
0,23
TL-buis
10000
208
0,57
Spaarlamp
12000
500
1,37
LED-lamp
50000
2083
5,71
 
               
1 Lamp per jaar Verbruik     Stroomkosten
Verbruik 1 gloeilamp
 
kWh
 30 dagen zichttermijn30 dagen zichttermijn
Verbruik 1 LED-lamp
 
kWh
 

 

Sluiten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.